زمان جاری : جمعه 15 تیر 1403 - 3:27 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 45
نویسنده پیام
amin15 آفلاین



ارسال‌ها : 985
عضویت: 2 /9 /1390
سن: 22
تشکرها : 12
تشکر شده : 590
عسلی كریسمس

مواد لازم:

۲۲۵ گرم كره یا مارگارین

۱۷۵ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)

۳ قاشق سوپخوری عسل

۵ عدد تخم مرغ

۱۰۰ گرم خلال پوست مركبات

۵۰ گرم خلال بادام

۵۰۰ گرم كشمش

۲۵۰ گرم آرد ساده، الك شده

۱ قاشق چایخوری بیكینگ پودر

۱ قاشق چایخوری جوز هندی (در صورت تمایل)

نصف قاشق چایخوری دارچین

نصف قاشق چایخوری پودر میخك برای روی كیك

۲۲۵ گرم پودرقند

۱ قاشق سوپخوری آبلیمو

۱ قاشق سوپخوری آب

چند عدد پاستیل قرمز و سبز

همه مواد تشكیل دهنده كیك را در ظرف گود بزرگی مخلوط كنید و با یك قاشق چوبی خوب مخلوط نمایید. تا حدود ۳ دقیقه به هم زدن مایه كیك ادامه دهید. در یك قالب گرد حلقه ای كه از قبل آن را چرب كرده اید بریزید و به مدت ۵/۲ ساعت در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید. پس از خارج كردن كیك از فر بگذارید حدود ۱۵ دقیقه در قالب بماند و كمی سرد شود سپس از قالب خارج كرده بر روی شبكه سیمی سرد كنید. پودرقند، آبلیمو و آب را مخلوط كنید و این مایه را با قاشق روی كیك بریزید، به طوری كه از دیواره كیك سرازیر شود. در آخر روی كیك را با پاستیل های قرمز و سبز تزئین كنید


امضای کاربر : من دیوانه ام... ” دیوانه ” کسی است که از دانستن و فهمیدن بسیار دیوانه شده او دیوانه نیست عاقلیست در پوست دیوانه . دیوانه آدمی است خود را جدا کرده از جمع ، جمعی که او را درک نمی کنند نه خنده هایش را نه گریه هایش را . او تنهاست ، تنها در مسیری ، مسیری که قصد حرکت در آن را ندارد چون دلیلی برای حرکت ندارد …
چهارشنبه 28 دی 1390 - 15:28
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
پرش به انجمن :


تماس با ما | عسلی كریسمس | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS