زمان جاری : چهارشنبه 13 تیر 1403 - 12:23 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 127
نویسنده پیام
man آفلاین



ارسال‌ها : 274
عضویت: 12 /10 /1390
محل زندگی: razan
سن: 16
شناسه یاهو: mammadebahal
تشکرها : 102
تشکر شده : 317
طرز تهیه ی تورندو! غذایی راحت و شیک

مواد لازم :

فیله گوساله 250 گرم

پیاز یك عدد

سیر له شده یك تا دو حبه

زرده تخم‌مرغ دو عدد

ترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری

سس گوجه‌فرنگی نصف پیمانه

فلفل‌سیاه یك قاشق چایخوری

سركه نصف پیمانه

كره آب شده 100 گرم

روغن مایع یك قاشق غذاخوری

قارچ 100 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه ‌فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. سپس آن را بردارید تا خنك شود. زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ‌ماری داغ كنید. كره را كم‌كم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید. سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه‌ای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ كرده‌ روی میز بگذارید و سرو كنید.

نکته:

بن ماری : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند . مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد.


دوشنبه 21 فروردین 1391 - 16:06
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


تماس با ما | طرز تهیه ی تورندو! غذایی راحت و شیک | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS