نمک را روی دانه های انار ریخته و به مدت 2 ساعت می گذاریم تا بماند. سپس آنرا بلندر می کنیم . از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقیقه می جوشانیم. بعد از این مدت می گذاریم تا خنک شود. داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.
نکته : اگر می خواهید رنگ لواشک تیره تر شود و زودتر خشک شود آب انار را به مدت 35 دقیقه بجوشانید. برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر 200 گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه های انار بلندر کنید.
امضای کاربر : من دیوانه ام... ” دیوانه ” کسی است که از دانستن و فهمیدن بسیار دیوانه شده او دیوانه نیست عاقلیست در پوست دیوانه . دیوانه آدمی است خود را جدا کرده از جمع ، جمعی که او را درک نمی کنند نه خنده هایش را نه گریه هایش را . او تنهاست ، تنها در مسیری ، مسیری که قصد حرکت در آن را ندارد چون دلیلی برای حرکت ندارد …
دوشنبه 05 دی 1390 - 15:07
تشکر شده:
تشکر شده:
1 کاربر از amin15 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:
pixpic &