زمان جاری : جمعه 15 تیر 1403 - 3:51 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 44
نویسنده پیام
amin15 آفلاین



ارسال‌ها : 985
عضویت: 2 /9 /1390
سن: 22
تشکرها : 12
تشکر شده : 590
روش نگهداری ادویه

▪ ادویه ها اگر خوب و درست نگهداری شود، طعم خود را به مدت طولانی حفظ می کند.

▪ برای استفاده از حداکثر طعم، ادویه را اول تفت دهید و سپس آسیاب کنید.

▪ به اندازه کافی ادویه در غذا بریزید، زیرا ادویه فراوان طعم اصلی غذا را از بین می برد.

▪ ظرف ادویه را کنار گاز یا جای گرم قرار ندهید. به علت رطوبت، حتی یخچال هم مکان خوبی برای حفظ ادویه ها نمی باشد. بهترین جا، مکان خنک و خشک است.

▪ در سراسر جهان، بیش از ۳ نوع ادویه در یک غذا استفاده نمی شود، اگر چه مردم کشور هند برعکس آن عمل می کنند.

▪ برای به دست آوردن طعم خوب، ادویه ها را یک ساعت قبل از پایان زمان پخت به غذا اضافه کنید.

▪ دارچین، جوزهندی و میخک را می توان در غذاهای شیرین استفاده کرد.

▪ هوا، نور، رطوبت و حرارت باعث از دست رفتن طعم و رنگ ادویه می شود.

▪ پیاز، سیر و فلفل سیاه معروف ترین ادویه ها هستند که هر نوع غذا را خوش طعم می کنند.

▪ ادویه های آسیاب شده نسبت به آسیاب نشده، سریع تر طعم خود را نشان می دهند.

▪ در فریزر، ادویه های آسیاب نشده به مدت ۳ سال و ادویه آسیاب شده به مدت ۶ ماه تازه می مانند.

▪ برای جلوگیری از، از دست رفتن بو وطعم، ادویه ها را در ظروفی با در محکم قرار دهید.


امضای کاربر : من دیوانه ام... ” دیوانه ” کسی است که از دانستن و فهمیدن بسیار دیوانه شده او دیوانه نیست عاقلیست در پوست دیوانه . دیوانه آدمی است خود را جدا کرده از جمع ، جمعی که او را درک نمی کنند نه خنده هایش را نه گریه هایش را . او تنهاست ، تنها در مسیری ، مسیری که قصد حرکت در آن را ندارد چون دلیلی برای حرکت ندارد …
دوشنبه 05 دی 1390 - 19:59
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
پرش به انجمن :


تماس با ما | روش نگهداری ادویه | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS